За нас / 0882427564

 

 

 

Новите правила за защита на личните данни са вече актуализирани в нашия сайт! Вашите опростени данни - имена, телефон и адрес за доставката /може и до офис на куриерската фирма Еконт или Спиди/ са ни необходими само за доставяне на поръчката! 

Вместо формата на контакт на сайта използвайте директни е-писма на [email protected] или позвънете на 0882427564.

 

Ако създавате профил - това е решение от ваша страна, което ще служи само, за да проследявате на поръчките си. Може винаги да пазарувате и само като гост на сайта - лесна поръчка без регистрация.

Не анализираме вашите предпочитания, не рекламираме, не следим, не изпращаме досадни съобщения. Сайтът работи успешно само на основа на вашето лично търсене, без спамене и изследване на предпочитания. Много държим на вашия личен избор и свобода.

Представяме само нови модели, акуални за сезона, с коректни описания и реални снимки.

Администратор: 0882427564  / Даниела Йорданова, администратор на лични данни.

Ценим времето и Ви предлагаме да пазарувате онлайн.

 

Привет на всички нови и настоящи клиенти на Верано Клуб! Новата колекция от шапки и слънчеви очила е налице и максимално бързо ще Ви бъде предложена с лично направени снимки и коректни описания на моделите.

Добавяме ежедневно модели шапки и слънчеви очила за вашия постоянен комфорт и стил.

С позитивно настоение и свеж дух ще се постараем да предложим подходящ модел за вас.

Новият сезон го посрещаме с нови предложения! Моделите са внимателно избрани от сигурни производители, с максимално добро качество и на достъпна цена. Телефонният номер 0882427564 е постоянно активен. Не се колебайте да попитате, ако имате въпроси.

Сайтът работи достатъчно успешно и е в процес на ежедневно добавяне на продуктите! Доставката е за един работен ден. За поръчки над 50 лв доставката е за наша сметка!

Приятно, лесно и безпроблемно онлайн пазаруване! При нас плащането е само с наложен платеж чрез пощенски паричен превод след преглед, тест и одобрение на поръчания продукт. Чувствайте се сигурни и защитени! Разписката за ППП, която ще получите при получаване на пратката, играе ролята на касова бележка.

Преглед и тест на всички пратки! Постоянно обновяване на моделите в старание за постигане на уникалност за всички наши клиенти. Защото искаме и можем да бъдем различни! И го постигаме.

Благодарим за доверието! Благодарим, че избрахте нас!

Ако решите, може да направите поръчката си и директно на телефон 0882427564. Лесно, удобно и бързо!

Позиционираността на онлайн магазина е в град Бургас - Център.

 

ЕТ Бисер - Даниела Йорданова

102656214

гр. Бургас

[email protected]

Повече информация можете да намерите на страницата с Условия за ползване.